Activități insolite la Londra, câteva locuri de văzut

Londra este o capitală frumoasă cu posibilități numeroase. Să nu crezi că îți vom vorbi despre cele mai importante atracții precum Big Ben, Palatul Parlamentului, London Eye sau Trafalgar Square. Ne vom concentra atenția asupra locurilor insolite din oraș, oferindu-ți posibilitatea de a descoperi Londra sub un unghi diferit.

Bansky Tunnel
Situat lângă Waterloo Station, acest loc atipic și-a primit numele de la un artist britanic specializat în artă de stradă. Zidurile acestui tunel de 300 de metri sunt acoperite cu graffiti.

Sir John Soane´s Museum
Dacă nu ești pasionat de artă, vizitarea unui muzeu nu te încântă, ce ar fi dacă ai descoperi acest loc altfel? Muzeul Sir John Soane´s se poate vizita la lumina lumânării în prima zi de Marți a lunii, între orele 18:00 – 21:00. Poți admira expozițiile variate, obiectele insolite, diferite de cele regăsite într-un muzeu tradițional. In funcție de perioada aleasă pentru vizită, intrarea în muzeu poate fi gratuită.

Jocuri de stradă
Ce poate fi mai frumos decât să descoperi Londra într-o manieră insolită? Uită de plimbările și vizitele tradiționale și pleacă într-o aventură cum nu s-a mai văzut pe străzile londoneze. Fire Hazard, o mică companie din oraș, a elaborat diferite jocuri în acest sens. Intră în pielea unui erou și descoperă spații secrete, cripte și regrupează toate indiciile necesare pentru a termina jocul. Activitatea durează aproximativ două ore și costă în jur de 20 de lire.

Slujba Clovnilor
Un nume care te intrigă cu siguranță însă nu uita că suntem la capitolul insolit, neobișnuit. Slujba Clovnilor sărbătorește anul acesta 70 de ani și reprezintă un eveniment major în oraș. În prima Duminică a lunii Februarie se ține Slujba Clovnilor la Biserica Sfânta Treime din Londra. Această slujbă reprezintă un omagiu adus lui Joseph Grimaldi, nimeni altul decât un clovn modern în Anglia. O slujbă extrem de colorată și unică în lume.

Lasă un răspuns