Actorii care seamănă de minune cu personajele pe care le-au interpretat

Unele personaje istorice sau vedete au fost interpetate cu brio de cei mai buni actori. De la Marilyin Monroe pana la Albert Einstein, toate aceste personaje marcante au inspirat realizatorii si actorii din lumea intreaga.

Iar pentru anumiti artisti, cateva mici schimbari au fost pur si simplu de ajuns pentru a ajunge la o asemanare aproape perfecta cu personajul pe care il interpreteaza. Sa vedem care sunt acestia.

Austin Buteler in rolul lui Elvis Presley. Intr-un comunicat publicat de Dedline, Baz Luhrmannn a explicat de ce a ales acest actor : « stiam ca nu pot sa fac acest film daca castingul nu era intr-adevar absolut perfect. Si am cautat foarte mult un actor care sa ne aminteasca atat de aerul natural si capacitatile vocale ale acestei vedete fara pereche, cat si despre vulnerabilitatea sa ».

Meryl Streep in rolul lui Margaret Thatcher, “The Iron Lady”. Meryl Streep a purtat proteze pentru a-si imbatrani putin trasaturile de la fata si de la gat pentru a o juca pe batrana doamna a statului britanic.

Nicole Kidamn, in rolul Virginiei Woolf, in « The Hours ». Nicole Kidaman a trecut printr-o lejera transformare care a facut diferenta in filmul “The Hours”. Actrita a purtat un nas fals pentru a o interpreta pe scriitoarea de origine engleza, Virginia Woolf.

Anthony Hopkins in rolul lui Pablo Picasso, in « Surviving Picasso ». Hopkins a primit rolul lui Picasso si si-a luat treaba foarte in serios. S-a ras in cap si a purtat lentile pentru a oferi o performanta cat mai convingatoare.

Jamal Woolard, in rolul lui Notorious B.I. G, in “Notorious”. Jamal Woolard l-a jucat pe Notorious B.I. G. in filmul “Notorious” si in “All Eyez On Me”, un biopic cu Tupac Shakur. La fel ca si Notorious,actorul este si el rapper in viata reala.

Michelle Williams in rolul lui Marilyn Monroe, « My Week With Marilyn ». Sa joci o vedeta “icon” de la Hollywood este un lucru destul de riscant. Nu si pentru actrita Marilyn Monroe, care s-a remarcat cu adevarat in acest rol, stiind sa redea de minune vulnerabilitatea si carisma vedetei.

Walter Matthau, in rolul lui Albert Einstein. Regretatul actor a reusit sa suprinda si sa convinga pe toata lumea cu roul sau.

Jamie Foxx, in rolul lui Ray Charles, « Ray ». Jamie Foxx a castigat primul sau Oscar datorita acestui rol. A purtat chiar proteze oculare care sa ii dea impresia ca este orb.

Rami Malek, in rolul lui Freddie Mercury, in « Bohemian Rhapsody”. Iata un rol cu care Rami Malek a reusit sa uimeasca pe toata lumea. Actorul a reusit de minune sa redea in film prezenta fascinanta si acaparatoare a lui Freddie pe scena. Unii au spus chiar despre el ca s-a nascut sa joace acest rol.

Lasă un răspuns