Apple – 3 noi iPhone-uri cu procesoare A13 și porturi Lightning

An de an, firma de la Cupertino isi dezvaluie viitoarele telefoane in timpul unui eveniment botezat Keynote, prezentat de catre actualul director general, Thomas Cook. Anul acesta zvonurile sustin ca Apple urmeaza sa lanseze trei noi iPhone-uri, spre marea bucurie a fanilor marcii Apple.

Iphone livreaza o serie de informatii noi cu privire la telefoanele sale. Astfel, aflam ca un procesor A13 urmeaza sa echipeze telefoanele viitoare si ca este asteptat si un port Lightning. Insa, vestea mai putin buna este aceea ca nici anul acesta Apple nu isi va dota telefoanele cu USB-C.

Trei noi iPhone-uri anul acesta. Nu mai este niciun secret, anul acesta, Apple urmeaza sa lanseze nu unul ci trei noi iPhone-uri. Modele care se vor a fi succesoarele unor telefoane precum iPhone XR sau iPhone XS, iPhone XS Max comercializat incepand cu luna octombrie anul trecut. Iata cateva informatii cu privire la acestea.

In cazul succesorului lui iPhone XI R, zvonurile sustin ca acesta va fi echipat cu un ecran LCD « Liquid Retina », spre deosebire de ecranele OLED cu care sunt dotate alte modele. Insa cea mai mare noutate consta in procesorul ce urmeaza sa fie utilizat de aceste telefoane noi, un A13, exclusiv marca Apple. In cazul concurentei, procesoarele Snapdragon de la Qualcomm este folosit in general. Cat despre Huawei, acesta a optat pentru propria sa tehnologie in ultima perioada odata cu procesoarele Kirin.

Alte noutati sunt in egala masura asteptate in ceea ce priveste modulele foto pentru succesoarele telefoanelor iPhone XS/XS Max care vor avea dreptul la trei senzori foto. Adaugarea unui aparat foto pentru unghi ultra-larg va permite o surprindere optima a cliseelor datorita functiei Smart Frame. Cireasa de pe tort – modulul foto frontal va fi capabil sa captureze 120 de imagini pe secunda.

Portul Lightning va fi disponibil pentru urmatoarele telefoane iPhone lansate pe piata. Este un zvon care a aparut de mai multa vreme si pare de acum ianinte o realitate pentru telefoanele lansate de Apple. Aceasta noua generatie va fi dotata cu port lightning insa inca nu poate fi vorba de USB-C.

De notat este faptul ca guvernul american a facut presiuni asupra Apple pentru a accelera adoptarea acestui port in scopul de a uniformiza industria. iPad Pro si ultimele MacBook-uri lansate pe piata au trecut deja la USB-C, spre deosebire de iPhone-uri, gama vedeta a constructorului Apple. Daca Apple ar fi optat pentru aceste trei noi telefoane pentru renuntarea la portul Lightning in favoarea celui USB-C, schimbarea ar fi fost una mare pentru companie, cunoscuta pentru politica de circuit inchis.

Lasă un răspuns