Bridgerton, cel mai popular serial al momentului

Chiar daca nu ai un abonament Netflix, cu siguranta ca ai auzit pana acum de Bridgerton. Nu ai cum sa treci pe langa serialul fenomen al momentului. 

Decorurile si tinutele sunt cele mai somptuoase. Costumele de epoca din serial sunt cele mai frumoase si cele mai somptuoase. Decorurile sunt si ele fastuoase si foarte fidele Angliei anului 1813. Sunt reluate deci foarte fidel costumele din perioada aceea si sunt pur si simplu magnifice. 

Serialul este inspirat de Gossip Girl. Inca din trailer o descoperim pe Lady Whistledown. O necunoscuta jurnalista care are o placere nevinovata in a dezvalui toate micile secrete aristocratiei Britanice. Ziarul este deci cel care inlocuieste faimosul blog de care Serena si Blair se temeau atat de mult. Si la fel ca si in celebrul serial pentru adolescenti, te poti astepta la o multime de lucruri- tradari, scandal, manipulari, romante….

Intriga sa este extrem de captivanta. Bazata pe seria de romane cu acelasi nume a Juliei Quinn, Bridgerton se intereseaza de o familie din inalta societate londoneza. Aceasta isi face debutul in societatea londoneza si devine tinta faimoasei  Lady Whistledown. 

Si chiar daca acest serial s-a comparat foarte mult cu Downtown Abbey, acesta este departe de serialul de epoca englezesc. 

Personajele feminine sunt foarte bine puse in valoare. Dar, in mod evident, societatea e bazata pe sexism si pe patriarhat. Si chiar daca femeile sunt vazute mai trist, ca o prada de vanat si de imblanizt, ginta feminina stie cum se afirme si face tot posibilul pentru a reusi.

Povestile de iubire de aici sunt cele mai frumoase. In serial, tinerele din inalta societate din serial trebuie sa fie virtuoase si cu onoarea intacta. Dar serialul se rupe de unele clisee si se bazeaza mai mult pe iubirea pasionala care poate lega doua persoane. 

Scenele de la bal sunt foarte frumoase, umorul este si el omniprezent si muzica este si ea foarte frumoasa. 

Lasă un răspuns