Galaxy Z Fold 3, Z Fold S și Z Fold Lite: descoperă informații despre telefoanele pliabile oferite de Samsung

Galaxy Z Fold 3, Z Fold S si Z Fold Lite nu sunt inca oficiale insa deja au aparut unele informatii despre ele, scurgeri de informatii in special. Va spunem in cele ce urmeaza ce stim despre viitoarele smartphone-uri pliabile de la Samsung.

Gama Galaxy Z Fold se va impune progresiv drept una din marcile puternice oferite de constructorul Samung, alaturi de gama Galaxy S si Galaxy Note. In timp ce Galay Z Fold 2 tocmai a fost prezentat in timpul Samsung Unpacked pe data de 5 august 2020, stim deja ca Samsung lucreaza deja la mai multe telefoane pliabile inedite, din care cateva vor vedea lumina zilei din 2021.

In realitate, conform celor de la PhoneArena, constructorul sud-coreean s-ar baza actualmente pe un succesor al lui Galaxy Z Flip 5 G precum si pe trei noi modele de Galaxy Z Fold, adica Galaxy Z Fold Lote, Galaxy Z Fold 3 si Z Fold S, Samsung inca nu a facut nicio declaratie oficiala cu privire la aceste modele noi si, pentru moment, exista doar cateva zvonuri pe care trebuie sa le tratam cu prudenta.

Galaxy Z Fold Lite: spre o presupusa lansare la inceput de 2021
Galaxy Z Fold Lite ar putea fi primul lansat din cele trei modele noi la inceput de an 2021. Primele afirmatii sustin ca Galaxy Z Fold Lite va fi lansat la inceput de an 2021 la un pret de 900 de dolari. Acest smartphone pliabil din gama mid range ar relua designul primului Galaxy Fold. Pentru a-l propune la acest pret, cat de cat abordabil, Samsung a fost nevoit sa renunte la unele functionalitati precum 5G. De altfel, telefonul va fi echipat cu un Snapdragon 865, alaturi de 256 GB de stocare. La fel ca si Galaxy Fold, modelul ar trebui sa marcheze reintoarcerea plasticului CPI in loc de sticla ultra fina Ultra Thin Glass pe care o putem regasi pe Galaxy Z Flip. Un alt sacrificiu care ar permite constructorului sa scada pretul aparatului. Ar trebui sa regasim un ecran secundar similar cu cel oferit de Galaxy Fold precum si senzorul foto dublu prezent in partea din fata.

Galaxy Fold 3 si Galaxy Z Fold S: secrete foarte bine pastrate
Fara surpriza, Galaxy Fold 3 si Z Fold S sunt inca misterioase, nu stim mare lucru despre ele. Primele informatii despre Galaxy Z Fold S sunt urmatoarele: este cel mai ambitios telefon pliabil oferit de Samsung. Ar fi primul smartphone de acest gen care se pliaza si se depliaza totodata spre interior si spre exterior.

Cat despre Galaxy Fold 3, unii leakeri evoca prezenta unui S-Pen care ar putea fi integrat in egela masura si in cazul viitorului Galaxy S21. Protectia aleasa de Samsung ar trebui sa fie in masura sa suporte pliura, ceea ce este pentru moment imposibil cu PCI sau UTG. Urmeaza sa revenim cu informatii noi cat de curand cu privire la noile modele pliabile de la Samsung.

Lasă un răspuns