Idei de ținute casual pentru sezonul estival

În sfărșit zilele frumoase de vară își fac încet-încet apariția. Dar atunci când vrei să profiți de timpul frumos de afară, ai nevoie de cele mai lejere și mai confortabile ținute cu putință.

Dacă ai nevoie de puțină inspirație, iată trei idei de ținute casual, inspirate de cele mai în vogă tendințe ale acestui sezon. Au un stil casual, sunt foarte ușor de purtat în viața de zi cu zi și se pot adapta foarte ușor tuturor stilurilor și gusturilor.

Denim glamour. Este un vertabil must have al sezonului primăvară-vară 2021. În plus, este perfect pentru stilul casual. Pentru un look glamour poartă o pereche de blugi în nuanțe închise, cu talia înaltă la un top Bardot în nuanțe de alb. Poți înlocui blugii cu o pereche de pantaloni scurți din denim. Completează ținuta cu sandale cu platformă aurii și cu o geantă tip messeneger.

Sportswear. Bascheții sau tenișii albi sunt indispensabili pentru cel mai frumos look casual. Dar și cel mai cool. În plus, se potrivesc cu aproape orice. Poți încerca să îi porți la o fustă lungă neagră și la un tricou oversize. Dacă este mai răcoare poți miza pe faimoasa geacă bomber sau pe cea de blugi.

Un look neutral șic. Culorile neutre sunt o valoare sigură pentru primăvară sau vară. Sunt cele care aduc oricărei ținute un plus de șic. O geacă fără mâneci în nuanțe de camel, o pereche de pantaloni chino în nuanțe de bej purtate la o cămașă înnodată în talie, o pereche de pantofi tip escarpen tip peep toe în aceleași nuanțe și gata. Ai cea mai frumoasă ținută șic.

Un look urban glam. Se pare că stilul sportswear merge de minune cu o tușă de glam. Poartă deci o perche de leggings sau pantaloni scurți din denim la un top cropped în cele mai vii culori.

Lasă un răspuns