iPhone 12 și 12 Pro: data lansării, preț, design, putere, iată tot ce știm

iPhone 12 si 12 Pro sunt din ce in ce mai aproape si apar numeroase informatii despre ele. Iata tot ce stim pana in prezent despre cele doua modele noi lansate in curand de Apple.

Patru modele noi de iPhone pentru 2020. La fel ca in fiecare an, Apple pregateste o noua generatie de smartphone-uri. Acestea ar trebui lansate pana la sfarsitul anului dupa mai multe amanari deja. In 2020 va aparea gama iPhone 12 pentru a inlocui modelele iPhone 11 si iPhone 11 Pro.

Conform zvonurilor, Apple ar lucra la numai putin de 4 modele noi: 2 versiuni de iPhone 12 pe de o parte si 2 versiuni de iPhone 12 Pro pe de alta parte. Am reunit in acest articol tot ce stim pentru moment despre aceste telefoane datorita unor scurgeri de informatii cu privire la ecran, design, performante, data lansarii sau pretul gamei iPhone 12.

Cu ce seamana iPhone 12?
Pentru Apple, iPhone 12 reprezinta o intoarcere nostalgica in materie de design. Toate scurgerile de informatii si informatiile oficiale aparute spun ca acest smartphone va propune un design care ne va aminti de iPhone 4, cu margini drepte. Marginile din jurul ecranului vor fi mai fine si ecranul este acum complet plat. Bretonul va profita si el de aceste schimbari si se va subtia putin. Apple ar putea sa nu mai integreze incarcatorul si castile in cutie. Doar cablul Lightning va fi propus in continuare cu acest telefon.

Va avea un breton?
Da, ecranul lui iPhone 12 ar trebui sa continue sa propuna un breton pentru a gazdui senzorii necesari Face ID. Cu toate acestea, pentru prima data de la lansarea modelului iPhone X, in 2017, bretonul va fi mai redus ca marime si deci mai discret. Unii mizeaza pe intoarcerea cititorului de amprente Touch ID insa, de data aceasta, plasat in spatele ecranului. O pista interesanta care inca nu s-a confirmat.

Un ecran 120 Hz
Tendinta actuala pe piata sunt telefoanele cu ecran cu o rata de refresh de 120 Hz sau mai mult. Ceva ce Apple propune deja de o perioada pe iPad Pro cu ecranele cu o rata de refresh de 120 Hz care permit un afisaj mai fluid al interfetei. Conform unui numar mare de surse, cu iPhone 12 Pro si iPhone 12 Pro Max, Apple ar trebui sa treaca la ecranul 120 Hz cu aceeasi tehnologie Pro Motion ca si pe iPad-uri. iPhone 12 ar trebui sa aiba si el dreptul la un ecran OLED anul acesta insa cu o rata de refresh de doar 60 Hz. Drept urmare, ecranul LCD este rezervat doar pentru iPhone SE.

Un procesor Apple A14 Bionic
Noua generatie de telefoane va fi insotita de un procesor nou, A14 Bionic de al carui productie se ocupa tot TSMC. Ceea ce permite o crestere a performantelor cu 15% fata de procesorul precedent, A13. Se pare ca ansamblul celor 4 modele iPhone 12 vor fi compatibile 5G.

Pretul
iPhone 12 ar trebui sa fie comercializat la un pret de 800 de euro in timp ce pentru iPhone 12 va trebui sa scoatem din buzunar suma de 1100 euro.

Lasă un răspuns