Monster: The Jeffrey Dahmer Story, noul serial al lui Ryan Murphy pentru Netflix

Ryan Muprhy pregateste un serial despre unul din cei mai notorii criminali din Statele Unite. Cu evan Peters in rolul “monstrului din Milwaukee”, este un serial care se anunta infricosator.

Serialul revine asupra povestii lui Jeffrey Dahmer, unul din cel mai cunoscuti criminali din istoria americana. Nascut in Wisconsin, tanaraul a asasinat si dezmembrat, 17 barbati, unii dintre ei fiind minori, intre 1978 si 1991. Majoritatea crimelor sale contineau si acte de necrofilie, de antropofagie si de canibalism.

Jeffrey Dahmer este cunoscut sub numele din « monstrul din Milwaukee ». Serialul se va concentra asupra numeroaselor ocazii pe care politia le-a avut sa il aresteze, dar nu a reusit. De fapt, scenariul va aborda apatia si incompetenta autoritatilor in ceea ce il priveste. Serialul trateaza de asemenea si tema privilegiului alb, gratie caruia acest criminal in serie a reusit sa scape de justitie de mai multe ori.

Fiind abordat si din prisma sau punctul de vedere al anturajului acestuia, serialul va reveni si asupra rolului predominant al vecinii criminalului. Glenda Cleveland este cea care a incercat sa alerteze timp de mai multi ani politia cu privire la comportamentul suspect al vecinului sau.

Si totusi, cel putin 5 crime din cele 17 ale sale, au avut loc dupa ce Glenda a raportat comportamentul suspect al acestuia. Pe vremuri, Glenda chiar a declarat ca nimeni nu a luat in seama ce spunea ea din cauza faptului ca era de culoare.

Evan Peters, cel care a colaborat cu Ryan Muprhy si la American Horror Story este alegerea perfecta pentru un criminal care a stiut cum sa se joace cu politia si sa scape mai multi ani de ei. Parintii lui sunt interpretati de Richard Jenkins si Penelope Ann Miller si vecina de catre Niecy Nash.

Lasă un răspuns