Netflix – ce seriale și filme vor fi lansate în august?

La fel ca in fiecare luna, Netflix isi actualizeaza catalogul pentru a le propune abonatilor filme si seriale noi. Iata lista completa a noutatilor din luna august pe Netflix.

Netflix a venit cu o serie de noutati si in luna iulie cu continuarile extrem de asteptate ale unor seriale precum Stranger Things, La Casa del Papel sau Orange is The New Black dar si pentru luna august sunt asteptate o multime de noutati. Iata-le.

Dear White People, sezonul 3 – 2 august. Serialul Netflix povesteste cum animatoarea radio din cadrul unui prestigios campus universitar ia cuvantul in incercarea de a denunta discriminarile intalnite in institutia respectiva. Este vorba despre o adaptare pe micul ecran al filmului cu acelasi nume, lansat in 2014.

Basketball or nothing – 2 august. Serialul Netflix povesteste cum o echipa de bachet din cadrul unui liceu va incerca sa castige prestigiosul campionat din Arizona.

Derry Girls, sezonul 2 -2 august. Disponibil in curand pe Netflix, sezonul 2 al serialului Derry Girls isi desfasoara actiunea intr-un orasel irlandez in anul 1990. In acea epoca, patru tinere femei invata la scoala catolica in timp ce verisorul uneia din ele devine primul baiat care reuseste sa se faca acceptat intr-o astfel de institutie.

Dollar – 8 august. Serialul ne povesteste cum o asistenta din cadrul unei companii se asociaza cu un barbat care sustine ca poate, impreuna cu ea, sa gaseasca bancnota de un dolar care in realitate valoreaza un milion de dolari.

Glow, sezonul 3 – 9 august. Glow revine in egala masura in luna august pe Netflix pentru sezonul cu numarul 3. Ocazie cu care o vom regasi pe Ruth, actrita aflata in somaj care s-a prezentat la o auditie precizand ca este in cautare de femei neconventionale.

Mindhunter, sezonul 2 – 9 august. Difuzat pe Netflix, serialul ne spune cum doi agenti FBI tin legatura cu mai multi criminali in serie pentru a se concentra asupra profilului criminal al acestor ucigasi.

Workin’ Moms. Serialul canadian difuzat pe Netflix spune cum patru prietene isi reiau activitatea profesionala dupa nasterea copiilor, intre dificultati post-nastere si cele intampinate dupa reluarea activitatii.

Dark Crystal. Serialul Drak Crystal va ajunge pe Netflix in mai putin de o luna. Acest serial va nara peripetiile a trei Gelflings care vor incerca sa creeze o miscare de rezistenta in incercarea disperata de a salva lumea de Thra.

Otherhood este un film care isi face aparitia la Netflix in luna august. Titlul in limba romana este Mame si nu numai . Simtindu-se cam uitate si negljate de Ziua Mamei, trei prietene bune decid sa plece din suburbia in care locuiesc si sa calatoreasca spre New York pentru a le face fiilor adulti o surpriza de proportii.

Lasă un răspuns