Soare, plajă și cinema… filmele care te vor face să vrei să evadezi

Vara a revenit de ceva vreme pentru a ne scalda cu lumina sa si pentru a ne invalui cu caldura sa. Acest lucru inseamna ca trebuie sa incepi sa planifici vacanta pentru acest an, daca nu ai facut-o deja.

Filme romantice, clasice sau de aventura.. descopera citind acest articol filmele de calatorie care te vor face sa vrei sa iti rezervi urmatorul sejr cat ai zice peste.

Vicky Cristina Barcelona. Doua femei ajung in Barcelona pentru o vacanta in Spania si un pictor seducator le bulverseaza intreg universul cu arta, mancare, sex si o fosta iubita foarte vulcanica.

Before Sunrise. Un American si o frantuzoaica se intalnesc intr-un tren pentru a petrece o zi de neuitat la Viena inainte de a se desparti.

Thelma and Louise. O ospatarita si o casnica urca la bordului unui Thunderbird 66 si se intorc acasa pe celebra ruta americana.

The Beach. Magnifica plaja thailandeza din acest film te va face cu siguranta sa vrei sa iti petreci urmatoarea vacanta aici. Te vei putea bucura de cea mai frumoasa escapada estivala.

Wild. Incredibilele peisaje din acest film cu Resse Witherspoon, a carei povesti este una a unui personaj curajos, in plina descoperire a propriei persoane, inspira cu siguranta femeile care calatoresc singure.

Eat, pray, love. Este povestea transformarii unei femei divortate, care pleaca sa se descopere pe sine insusi in timpul unei calatorii. Mananca in Italia, se roaga in India si se indagosteste in Indonezia.

Lost in Transalation. O vedeta cazuta in dizgratie si o tanara femeie se intalnesc in orasul Tokyo, ale carui mici particularitati sunt puse de minune in valoare.

Call me by your name. Stradute pitoresti, campusi vaste din Italia, trecand si pe la piersicile culese direct din copaci, personajele care sunt impregnate cu cea mai frumoasa inteligenta si o emotie bruta te fac sa traiesti prin intermediul lor o vacanta perfecta.

Sex and the city 2. Schimband strazile din New York pe nisipurile din Abu Dhabi, latura dramatica a acestor patru fabuloase persista si chiar peste frontiere.

In the air. George Clooney joaca aici rolul unui calator asiduu, cu un stil afirmat, ce are drept misiune sa invete tanara sa colega importanta calatoriilor si a relatiilor fata in fata.

Away we go. Tineri parinti calatoresc in Statele Unite in cautarea unui loc ideal unde sa locuiasca. Este o calatorie emotionanta cu masina, plina de iubire, cu noi prieteni si apropiati.

Talentatul Domn Ripley. Un film care « picteaza » de minune sradutele, barurile si plajele din Italia, dar si opulenta sa si caractarul sau minunat.

Copehnagen. Unul din cele mai fermecatoare orase din Danemarca este decorul perfect pentru cea mai frumoasa poveste de dragoste.

Lasă un răspuns