Top filme de acțiune pentru 2021

Numeroase filme de actiune sunt prevazute pentru anul 2021, pentru a ne injecta o buna doza de adrenalina. Pregateste-te deci pentru reintoarecerea celebrei matrici, pentru demoni periculosi sau pentru curse de urmarire nebune.

Mortal Kombat, aparitie in 7 aprilie 2021. Te poti pregati pentru Mortal Kombat inca de pe acum! Atunci cand cei mai mari campioni ai lumii sunt chemati sa combata inamicii din Alta Lume, trebuie sa isi descopere veritabilele lor puteri pentru a salva planeta de o anihilare totala. O noua aventura cinematografica bazata pe franciza jocului legendar.

Nobody, aparitie in 28 aprilie 2021. Nobody ne spune povestea lui Hutch Mansell, un tata de familie si un sot frustrat, total desconsiderat de catre familie. Si se multumeste sa incaseze lovituri fara sa riposteze. Intr-o noapte, cand intra hotii in casa sa, ia decizia sa nu intervina si aceasta decizie face sa fie si mai desconsiderat in ochii fiului sau. Acest incident trezeste insa in el instincte care il vor propulsa pe o cale violenta.

Black Widow, 3 mai 2021. Amanat un an din cauza crizei sanitare, acest film va ajunge in sfarsit la noi in luna mai. Black Widow vede cum reapare la suprafata partea cea mai sumbra a trecutului sau pentru a face fata unei adevarate conspiratii legata de viata sa de altadata. Urmarita de o forta Natasha trebuie sa isi regaseasca activitatea de spion la care a renuntat de mult, cu mult inainte de a se alatura echipei Avengers.

Fast and Furious 9, 30 iunie 2021. Dominic Toretto duce acum o viata linistita cu Letty si fiul lor Brian, dar sunt constienti de faptul ca pericolul este aproape. O noua amenintare il va obliga deci pe Dom sa isi infrunte trecutul si echipa se uneste pentru a dejuca un complot dirijat de cel mai abil criminal, Jakob. Care se pare ca este fratele abandonat al lui Dom…

Lasă un răspuns