Un tour chez ma fille: un teaser amuzant cu Josiane Balasko

La cinci ani de la Retour chez ma mère, Josiane Balasko revine in forta cu Un tour chez ma fille. O comedie in care nu prea straluceste, sa fim sinceri. A aparut deja un prim teaser al filmului care va fi lansat pe data de 7 iulie.

Un tour chez ma fille: Josiane Balasko este o mama posesiva

Eric Lavaine este un realizator de succes in Franta. In 2015 ne-a oferit Retour chez ma mère cu Alexandra Lamy si Josiane Balasko in rolurile principale. Povestea unei femei de 40 de ani, Stephanie care se intorcea sa locuiasca impreuna cu mama sa, Jacqueline, fortata de imprejurari. O situatie care a provocat numeroase situatii delicate atat pentru cele doua cat si pentru restul familiei. Pe data de 7 iulie, Eric Lavaine revine cu continuarea acestui film, Un tour chez ma fille.

Cu aceasta ocazie, Josiane Balasko reia rolul lui Josephine. A venit randul sau sa locuiasca o perioada la una din fiicele sale, intepretata de Mathilde Seigner. Am avut ocazia sa facem cunostinta cu aceasta din urma in prima parte a filmului insa in aceasta a doua parte rolul sau este mult mai important. Jacqueline este nevoita, din cauza lucrarilor de renovare la apartamentul sau este nevoita sa isi gaseasca o locuinta provizorie. Urmeaza sa stea la fiica sa cea mare, Caroline. Insa nu este momentul ideal din cauza situatiei tensionate cu sotul sau. Ajunge sa ne lase impresia ca nu va mai pleca vreodata.

Rolul ginerelui este oferit in continuare de Jerome Commandeur. Il descoperim si in acest teaser al filmului. In timpul unei conversatii cu soacra sa, acesta din urma realizeaza ca soacra sa are un mic secret. Un quiproquo amuzant care nu este decat initierea in ceea ce ne asteapta odata cu acest film. Un tour chez ma fille risca sa se bucure de un real succes in aceasta vara.

Lasă un răspuns