Undercover pe Netflix: despre ce vorbește acest serial belgian?

Serialul Undercover, o micuta bijuterie belgiana flamanda este acum disponibil pe Netflix cu sezoanele 1 si 2. Si, merita sa fie vizionat…

Dupa o prima difuzare pe CANAL+ care a ramas destul de confidentiala, serialul Belgian flamand Undercover si-a facut aparitia pe Netflix si are toate sansele sa devina favoritul abonatilor. Trebuie sa spunem ca acest serial thriller, intre Narcos si The Sopranos poseda o serie de atuuri de necontestat, incepand printr-o eficienta evidenta care ne determina sa il urmarim in integralitate in doar cateva ore si un amestec de polar, de actiune si de comedie, extrem de reusit. Cele doua sezoanea disponibile pe Netflix numara 10 episoade de 50 de minute fiecare.

Undercover este povestea unuia din cei mai mari producatori de ecstasy din lume, germanul Ferry Bouman, care duce o viata linistita, lipsita de griji in vila sa situata la granita cu Belgia si Germania. Insa lucrurile incep sa se complice pentru Farry in ziua in care doi agenti sub acoperire, Bob Lemmens si Kim Leroy, isi fac aparitia pe teritoriul sau in incercarea de a se infiltra in reteaua sa si de a o stopa. Instalati incognito intr-un camping din Limbourg, cei doi trebuie sa rivalizeze in strategii pentru a reusi ceea ce si-au propus.

Prezentat pentru prima data in cadrul primei editii a Festivalului Canneseries in 2018, serialul se bucura de succes si a devenit un “original Netflix” in numeroase tari din lume. Inspirat dintr-o poveste adevarata si ancorat intr-o realitate belgiana extrem de justa, poate conta pe talentul actorilor sai principali (Frank Lammers in special) pentru a interpreta personaje excentrice. Suspans, rasturnari de situatii si mult umor; reteta serialului Undercover este perfect dozata si va deveni rapid fara indoiala unul din serialele tale favorite de pe Netflix.

Lasă un răspuns