Xiaomi Mi 10 – data lansării, preț și alte zvonuri

Xiaomi continua sa isi mareasca familia de telefoane Mi 9 insa pregateste deja o succesiune, care este prevazuta pentru anul 2020. Iata tot ce trebuie sa stiti despre urmatorul Xiaomi Mi 10, pretul sau, caracteristicile tehnice si functionalitatile sale.

Unele caracteristici tehnice ale lui Mi 10 sunt logice precum introducerea unui Snapdragon 865 octa-core de noua generatie. Se stie deja ca vor exista doua variante ale acestui procesor, una cu un modem 5G integrat si unul fara, insa nu se stie inca care din Mi 10 il va folosi.

Chiar daca in februarie 2020, 5G ar trebui sa fie deja implementat in mai multe tari, inclusiv in Europa, suntem aproape siguri de faptul ca, pe masura generalizarii sale, vom vedea cel putin un Mi 10 5G, s-ar putea sa fie vorba despre un Mi 10 standard, cine stie…

De notat este faptul ca Snapdragon 865 include procesorul grafic Adreno 730 pentru a ameliora performantele generale dar si cele de joc, fara sa mai punem la socoteala faptul ca beneficiaza de memoria UFS 3.0.

Samsung Galaxy S11 si LG G9 ar putea sa fie si ele dotate cu aceasta memorie deoarece si lansarea lor este prevazuta pentru februarie 2020.

Este aproape sigur faptul ca Xiaomi nu va creste rezolutia ecranului si nu va merge dincolo de Full HD+ (pana in prezent niciun telefon Xiaomi nu beneficiaza de afisaj Quad HD+). Acesta va fi echipat cu un ecran de 6,2 inchi AMOLED, putin mai mic decat Xiami Mi 9 care afiseaza un ecran de 6,39 inchi. O alegere destul de ciudata care pare destul de improbabila.

Xiaomi va opta in cazul acestui telefon pentru un Infinity – O, isi va inlocui bretonul printr-o mica perforatie in care va fi gazduit senzorul pentru selfie. Mi 10 isi va pastra senzorul de amprente digitale integrat in ecran insa va folosi o versiune pe baza de ultrasunete a patra generatie de la Qualcomm ceea ce este plauzibil.

Mi 10 va dispune de 8 GB RAM sau de 12 GB RAM si de un spatiu de stocare de 256 GB sau de 512 GB ceea ce este dublu fata de Mi 9. Nu se stie inca, insa zvonurile sustin ca telefonul va beneficia de un aparat foto principal de 64 mpx, ISOCELL Bright GW 1. O posibila data de lansare este 16 octombrie.

Lasă un răspuns